Loading...
Sauna Sensations...

Nog nooit een sauna bezocht?

Nieuwsgierig naar het correct saunabezoek?

Om je verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken, geven we je graag onze saunatips...

Kleedruimte

Voor het opbergen van je kleding hebben wij afsluitbare kastjes voorzien. Het badlinnen mag je zelf meebrengen of bij ons huren. Het dragen van badslippers is verplicht, deze breng je om hygiënische redenen zelf mee en koop je bij ons aan zodat je deze achteraf ook mee naar huis kan nemen.

Toilet

Het gebruik van een sauna werkt stimulerend op de nieren, maak daarom eerst gebruik van het toilet alvorens de sauna binnen te gaan.

Douche

Sauna en hygiëne zijn onafscheidelijk met elkaar verbonden. Een warme douche bij je binnenkomst is dan ook aangeraden.

Afdrogen

Met een nat lichaam de sauna binnengaan heeft geen zin, droog je dan ook goed af na het douchen.

Sauna

Luister naar je eigen lichaam en blijf in de cabine zolang je het zelf comfortabel vindt. Als je liggend van de sauna hebt genoten, is het aan te raden enige tijd rechtop te zitten alvorens de cabine te verlaten. Voorkom dat je zweet op de banken terecht komt door op je handdoek te liggen/zitten. Leg nooit een handdoek op de kachel in de sauna!

Afkoelen

Besteed evenveel tijd aan het afkoelen dan de tijd die je in de sauna hebt doorgebracht. Geleidelijk aan afkoelen kan je door te genieten van de buitenlucht in onze tuin. Een koude douche vind je terug naast de saunacabine.

Jacuzzi

Na voldoende afkoelingstijd kan je lekker op temperatuur komen in onze ruime jacuzzi.

Rust- en relaxruimte

Tijdens het relaxen kan je genieten van een kopje koffie of een frisdrank uit de minibar. Uiteraard bieden we ook flessen wijn of cava aan. Deze brengen we je graag via het doorgeefluik zodat je in alle privacy kan verder genieten zonder gestoord te worden.