Loading...
Sauna Sensations...

Ontspannende massage
Ontspannende massage
Ontspannende massage met aromatherapie

De massages worden gegeven met eigen gemaakte massageolie, deze draagt bij aan de kwaliteit van de massage gezien deze de huid voedt en de natuurlijke beschermlaag van de huid aanvult.

De olie wordt verrijkt met een mengsel van etherische oliën waardoor ze een nog diepere inwerking heeft omdat de geuren inwerken op de gemoedstoestand en de samenstelling van de olie een positief effect kan hebben op kleine kwaaltjes.

U kan ook genieten van deze massages zonder een bezoek aan de sauna.

Bij stralend weer kunnen wij u ook de massages in open lucht aanbieden.

Bel voor een massagereservatie op het nummer 011/911 411.

Prijzen van de massages

Ontspannende massage 20 min: 35,00 €
(rug, schouder, nek)

Ontspannende massage 30 min: 45,00 €
(rug, schouder, nek, armen)

Ontspannende massage 40 min: 55,00 €
(achterzijde lichaam: rug, schouder, nek, benen, armen)

Ontspannende massage 60 min: 75,00 €
(volledig lichaam: rug, schouder, nek, benen, armen, voeten, hoofd)

Ook een duo-massage is mogelijk vanaf 30 minuten, op aanvraag mits een meerprijs van 20,00 euro

Ko-Bi-Do Japanse gelaatsmassage
Ko-Bi-Do (Japanse gelaatsmassage)
Japanse gezichtsmassage (Ko Bi Do)

Dit eeuwenoud Japans ritueel wordt vaak gezien als een natuurlijke facelift !

We grijpen steeds vaker terug naar oude tradities, zoals eeuwenoude Japanse tradities voor het herstellen en het behoud van onze gezondheid. Schoonheid wordt in Japan al eeuwenlang gezien als de weerspiegeling van de balans tussen een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Waarin wordt dit beter weerspiegeld dan in ons gezicht? De Japanse gezichtsmassage is een unieke gezichtsmassage die wordt uitgevoerd door middel van verfijnde technieken gericht op het behandelen van de drukpunten en meridianen, de oppervlakkige huid, de diepere huid en de spieren.

Over gezichtsmassages wordt vaak gezegd dat ze als natuurlijke facelift dienen; dat geldt ook voor de Japanse gezichtsmassage Ko Bi Do.

Maar de Ko Bi Do massage is niet zomaar een gezichtsmassage. De positieve effecten zijn doorheen heel het lichaam voelbaar.In lijn met de traditionele Japanse geneeskunst, wordt ook bij de Japanse gezichtsmassage de levensenergie (ki) gestimuleerd waardoor men op lichamelijk, geestelijk en spiritueel niveau in balans wordt gebracht.

Fibromysssage
Fibromyssage
Fibromyssage

Fibromyalgie is een weke delen reuma, ook FMS genaamd. Het is een chronische en slopende aandoening met een onbekende oorzaak. Klachten zijn vooral ernstige pijnen in de spieren, ligamenten en pezen.

Fibromyalgie komt naar schatting voor bij 2 tot 5% van de bevolking. 80 tot 90% zijn vrouwen tussen 35 en 60 jaar, maar fibromyalgie kan ook voorkomen bij ouderen, bij kinderen, jonge volwassenen en mannen.

Jarenlang werd verondersteld dat fibromyalgie een psychosomatische aandoening was. Gelukkig is de medische wereld nu zo ver dat men weet dat deze ziekte een storing is tussen het centrale zenuwstelsel en de pijnsignalen. De pijn die op verschillende manieren ervaren wordt door de patiënten is zeer uiteenlopend, zoals knagend, bijtend, uitstralend of brandend. Ook de andere symptomen kunnen erg variëren; van slaapstoornissen, concentratieproblemen, tintelend gevoel in handen en voeten, duizeligheid, tot zelfs ernstige migraine, enz.

Elke fibromyalgiepatiënt is zeker gebaat met pijn- en stressverminderende behandelingen, ondanks de uiteenlopende symptomen die van patiënt tot patiënt kunnen verschillen. Deze massage is afgestemd op de “tender points" of de gevoelige plaatsen op het lichaam, in combinatie met de besproken klachten die je patiënt specifiek heeft. In de Fibromyssage zitten ook behandelingen vervat van uit de TCM (Traditional Chinese Medicine).

Fibromyssage heeft 3 hoofddoelen:

Fibromyssage voor een goede nachtrust
Fibromyssage tegen pijn
Fibromyssage tegen hoofdpijn

Welk van deze doelen wordt aangepakt, wordt tijdens een eerste consult besproken. Meestal zal het, het doel zijn waar je het meeste last van hebt. Gedurende de behandeling kan het plan uiteraard bijgesteld worden. De frequentie van de massage zal verschillen per persoon. Een fibromyssage is héél intensief, en kan erg gevoelig zijn, vandaar dat de behandeling langzaam wordt opgebouwd en maximaal 45 minuten duurt.

Prijs Fibromyssage:
Tijdens de eerste afspraak wordt er een intakeformulier ingevuld en worden de klachten besproken. Er wordt individueel een behandelplan opgesteld.
Prijs intakegesprek: 75,00 €

De frequentie van de behandelingen is per persoon verschillend en afhankelijk van diverse factoren. Omdat het tijd nodig heeft voordat de Fibromyssage effectief gaat worden, wordt de behandeling ook in kuurvorm aangeboden.
Prijs per behandeling: 45,00 €

Gelaatsverzorging
Gelaatsverzorging
Gelaatsverzorging

gepersonaliseerde huidanalyse

volledige reiniging van het gelaat

dieptereiniging

verwijderen oneffenheden

masker

gelaatsmassage

dagverzorging

advies voor thuis

Mini gelaatsverzorging
Mini gelaatsverzorging
Mini gelaatsverzorging

volledige reiniging van het gelaat

dieptereiniging

verwijderen oneffenheden

dagverzorging

Manicure
Manicure
Manicure

vijlen

verzorging

nagelriemen

handcrème

lakken (meerprijs 2,5 euro)

Pedicure
Pedicure
Pedicure

knippen + vijlen

verzorging

nagelriemen

voeten raspen

lakken (meerprijs 2,5 euro)

Diploma's

Cosmetisch masseur

Cosmetisch masseur

Fibromyssage

Diploma Fibromyssage

Japanse gelaatsmassage

Diploma Japanse gelaatsmassage

Schoonheidsspecialiste

Diploma schoonheidsspecialiste

Reservatie formulier
Door je gegevens in te geven, ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden