We gebruiken cookies op deze site alleen om uw gebruikerservaring te verbeteren.
Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen in de cookies.

Ontspannende massage met aromatherapie

De massages worden gegeven met eigen gemaakte massageolie, deze draagt bij aan de kwaliteit van de massage gezien deze de huid voedt en de natuurlijke beschermlaag van de huid aanvult.

De olie wordt verrijkt met een mengsel van etherische oliën waardoor ze een nog diepere inwerking heeft omdat de geuren inwerken op de gemoedstoestand en de samenstelling van de olie een positief effect kan hebben op kleine kwaaltjes.

U kan ook genieten van deze massages zonder een bezoek aan de sauna.

Bij stralend weer kunnen wij u ook de massages in open lucht aanbieden.

Bel voor een massagereservatie op het nummer 011/911 411.
Prijzen van de massages

Ontspannende massage 20 min: 35,00 €
(rug, schouder, nek)

Ontspannende massage 30 min: 45,00 €
(rug, schouder, nek, armen)

Ontspannende massage 40 min: 55,00 €
(achterzijde lichaam: rug, schouder, nek, benen, armen)

Ontspannende massage 60 min: 75,00 €
(volledig lichaam: rug, schouder, nek, benen, armen, voeten, hoofd)

Ook een duo-massage is mogelijk vanaf 30 minuten, op aanvraag mits een meerprijs van 20,00 euroJe kan zelf kiezen uit volgende etherische oliën:

Bergamot

Massage en aromatherapie

Lichaam: Helpt goed tegen blaasontsteking, stimuleert de eetlust en werkt goed bij koortsuitslag.
Emotie: Helpt bij angsten, depressie en lusteloosheid. Geeft zelfvertrouwen en helpt ontspannen.

Citroen
Lichaam: Verlicht jeuk en is goed tegen huiduitslag; is heel nuttig bij pijnlijk of moeilijk urineren.
Emotie: Goed voor dagdromers en mensen die te afwezig zijn, werkt goed tegen angsten, geeft kracht en harmonie.

Eucalyptus
Lichaam: Bijzonder effectief voor het verlagen van de lichaamstemperatuur bij koorts; helpt heel goed bij keelinfecties, griep, verkoudheid, sinusitis alsook tegen spierpijn en zenuwpijn.
Emotie: Werkt goed tegen concentratie problemen, brengt evenwicht bij extreme geestelijke uitputting.

Grove den
Lichaam: Goed voor hooikoorts, verkoudheid en ademhalingsproblemen. Verlicht spier- en reumatische pijn. Helpt bij emotionele zwakte en lusteloosheid.
Emotie: Helpt tegen depressie, geestelijke zwakte en lusteloosheid; bezorgt emotionele energie.

Kaneelblad
Lichaam: Wordt ingezet ter ondersteuning van de luchtwegen. Het heeft een sterk verwarmende uitwerking, ideaal bij gevoelens van vermoeidheid, zwakte en kou.
Emotie: Helpt bij neerslachtige, onevenwichtige gemoedstoestanden; stimuleert het immuunsysteem en de geest.

Lavendel
Lichaam: Helpt uitstekend bij slapeloosheid, stress en is zeer pijnstillend. Helpt bij hartkloppingen en te hoge bloeddruk. Geeft een helder hoofd en geeft rust; helpt bij migraine.
Emotie: Helpt bij astma als de klachten een mentale of emotionele oorzaak hebben. Werkt goed tegen depressie, paniek, hysterie en waanvoorstellingen. Lavendel heeft een genezende en zuiverende werking. De olie schenkt liefde en tederheid en beschermt tegen negativiteit. Lavendel stimuleert het denken en ontspant de zenuwen.

Mandarijn
Lichaam: Helpt de spijsvertering en kalmeert en versterkt maag en lever. Werkt uitstekend tijdens de zwangerschap, voorkomt striemen. Is bijzonder geschikt voor kinderen en baby’s.
Emotie: De delicate geur geeft een geluksgevoel aan kinderen en aan het kind dat in elk van ons huist. De olie helpt ons met dat innerlijk kind in contact te komen. Helpt om de zonnige kant van het leven te zien.

Pompelmoes
Lichaam: Helpt goed tegen trage spijsvertering, cellulitis, stijfheid, griep, koude rillingen, stress, verkoudheid, vette huid, spanningen, depressiviteit, hoofdpijn, geestelijke uitputting, vermoeidheid en voorjaarsmoeheid.
Emotie: Werkt goed tegen vermoeidheid, verhoogt de concentratie en werkt positief op het humeur. Heeft een zéér aangename geur.

Marjolein
Lichaam: Werkt goed bij astma, hoesten, koude handen en voeten, blauwe plekken, kneuzingen, menstruatiepijnen, witte vloed, PMS, examenvrees, migraine, slecht slapen, hypertensie, spijsverteringskrampen, nervositeit, gewrichtsontsteking, kiespijn, oorpijn, verkoudheid, sinusitis, artritis, lumbago, verstuikingen, verrekkingen, gewrichtsreuma, licht verhoogde bloeddruk en stress.
Emotie: Verwarmt het hart en kalmeert de zenuwen. Bij geestelijke uitputting of zenuwspanning schenkt deze olie rust en kalmte. Werkt kalmerend op het zenuwstelsel en werkt als antidepressivum.

Ylang Ylang
Lichaam: Verlaagt bloeddruk en hartslag; brengt de hormonen in evenwicht. Goed tegen stress. Is een uitstekend middel voor de huid, reguleert de talgafscheiding.
Emotie: Geeft rust en verdrijft koppigheid. Werkt uitstekend bij depressie en kwaadheid; brengt zelfvertrouwen terug.
Deze en andere etherische oliën van Sjankara zijn ook te verkrijgen op bestelling.
Voor meer informatie, contacteer ons.

Voor slechts 10 euro kan u een splinternieuw flesje met de etherische olie naar keuze mee naar huis nemen.

Let wel deze olie is zeer geconcentreerd zodat u slechts enkele druppels nodig heeft om thuis na te genieten van het lekkere aroma.

Voorbeelden voor thuisgebruik:
Toevoegen aan het badwater: etherische olie heeft de eigenschap om als een filmlaagje op het badwater te blijven drijven, vermeng daarom eerst de olie met een scheutje melk of lepel in natuurlijk zee- of Himalaya zout.
4 tot 6 druppels is voldoende om de badkamer een heerlijke geur te geven en naar gelang van de gekozen olie de verfrissende, kalmerende of rustgevende invloed te verkrijgen op het lichaam.
Diffusie: gebruik een speciale Etherische olie dispenser om de olie via vaporisatie in de lucht te verspreiden.
Luchtbevochtiger: Vul een luchtbevochtiger met water en plaats een tissue of doekje met een paar druppels voor de uitgang van de luchtbevochtiger.
Verdampen/stomen: doe een paar druppels olie in een kom heet water, dek uw hoofd af met een handdoek en adem diep en langzaam in en uit.
Plaatselijk gebruik: etherische olie kan rechtstreeks op de kruin van het hoofd aangebracht worden, op de slapen, achter de oren, over belangrijke organen, op de voeten en vele andere locaties.
Eventueel dient de olie eerst verdund te worden voor gebruik.
Last van muggen: sprenkel enkele druppels lavendel, eucalyptus of citroen op uw kussen. Muggen verdragen deze geuren niet zodat u een rustige slaap kunt rekenen.