We gebruiken cookies op deze site alleen om uw gebruikerservaring te verbeteren.
Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen in de cookies.

Japanse gezichtsmassage (Ko Bi Do)

Dit eeuwenoud Japans ritueel wordt vaak gezien als een natuurlijke facelift !

We grijpen steeds vaker terug naar oude tradities, zoals eeuwenoude Japanse tradities voor het herstellen en het behoud van onze gezondheid. Schoonheid wordt in Japan al eeuwenlang gezien als de weerspiegeling van de balans tussen een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Waarin wordt dit beter weerspiegeld dan in ons gezicht? De Japanse gezichtsmassage is een unieke gezichtsmassage die wordt uitgevoerd door middel van verfijnde technieken gericht op het behandelen van de drukpunten en meridianen, de oppervlakkige huid, de diepere huid en de spieren.

Over gezichtsmassages wordt vaak gezegd dat ze als natuurlijke facelift dienen; dat geldt ook voor de Japanse gezichtsmassage Ko Bi Do.

Maar de Ko Bi Do massage is niet zomaar een gezichtsmassage. De positieve effecten zijn doorheen heel het lichaam voelbaar.In lijn met de traditionele Japanse geneeskunst, wordt ook bij de Japanse gezichtsmassage de levensenergie (ki) gestimuleerd waardoor men op lichamelijk, geestelijk en spiritueel niveau in balans wordt gebracht.

Prijs Ko Bi Do: 50 minuten: 60,00 €
Japanse gezichtsmassage (Ko Bi Do)